Achter de schermen, maar heel belangrijk

23 januari 2014

We hebben het er eigenlijk nooit over, de mensen die ons achter de schermen met raad en daad bijstaan. Veel relaties weten ook niet dat wij in ons doen en laten gesteund worden door een professioneel bestuur dat op vrijwillige basis haar kennis, kunde en netwerk met ons deelt.
Binnen dit bestuur hebben er de afgelopen tijd een aantal wijzigingen plaatsgevonden. De heren Oplaat, Baars en De Ruiter vormen samen het nieuwe bestuur.

Voorzitter van het bestuur is G.J. (Gert-Jan) Oplaat. Hij heeft veel ervaring in de landelijke en lokale politiek en combineert zijn rol als bestuursvoorzitter van Stimuland met andere toezichthoudende functies bij onder andere Kamer van Koophandel Centraal Gelderland,  Stichting kiEMT en de Nederlandse Vakbond van Pluimveehouders.

G.J. (Gertjan) de Ruiter heeft een lange carrière binnen de Rabobank achter de rug. Sinds 2012 is hij senior accountmanager begeleiding bijzondere financieringen bij Rabobank Nederland. Hij is penningmeester / secretaris van het bestuur.

Bestuurslid A. (André) Baars is sinds eind 2011 burgemeester van de gemeente Ermelo en was voorheen wethouder van de gemeenten Bronckhorst (2005 – 2011) en Steenderen (1998 – 2005).


« Bekijk alle nieuwsberichten