Academie voor Maatschappelijk Vastgoed: Masterclass Omdenken, interactie en draagvlak op 30 november 2016

23 november 2016

De Academie voor Maatschappelijk Vastgoed richt zich op het vergroten van het sociaal maatschappelijk en economisch rendement van multifunctionele accommodaties. Op 30 november organiseert de Academie een masterclass waarin zaken als co-creatie, burgerschapsstijlen en burgerparticipatie aan bod komen. Maar bijvoorbeeld ook coaching in omdenken en het kiezen van de juiste participatiestrategie. Deelname is gratis.

Interactieve en participatieve overheid
Zoals Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde) al aangaf: “We leven niet in een tijdperk van veranderingen, maar in een verandering van tijdperk”. Vanuit deze insteek gaat u, samen met Ferenc van Damme, inspirator en innovator bij de provincie Overijssel, vormgeven aan een interactieve en participatieve overheid. Een overheid die dichtbij en bereikbaar is en die ruimte geeft aan initiatieven van bewoners en het bedrijfsleven. Wilt u voor de masterclass alvast een aantal aansprekende voorbeelden zien? Kijk dan op http://www.nederlandkantelt.nl/kantelvoorbeelden/

Waar en wanneer
De Masterclass wordt gegeven op woensdag 30 november 2016 van 15.00 tot 17.00 uur in De Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3 te Zwolle. Graag vernemen we vooraf of u komt via (0529) 47 81 80 of via info@stimuland.nl. Deelname is gratis.

In de stemming komen?
Wilt u alvast in de stemming komen voor de masterclass? Doe dan ter voorbereiding op de bijeenkomst een test via http://www.motivaction.nl/mentality-test. Onthoud de uitslag of neem een print mee naar de bijeenkomst.


« Bekijk alle nieuwsberichten