6 juli 2018: inspiratiedag voor initiatiefnemers Vier Overijssels Noaberschap!

25 juni 2018

Op vrijdagmiddag 6 juli 2018 organiseren Provincie Overijssel en het Oranje Fonds samen de Inspiratiedag Overijssels Noaberschap voor initiatiefnemers van maatschappelijke projecten. Bij Theater ZINiN in Nijverdal krijgt u deze middag een energiek en inspirerend programma voorgeschoteld.  Samen gaat u ontdekken wat Overijssels Noaberschap is en hoe u met uw initiatieven voortbouwt op de  kennis en ervaring die er is. Niet terug naar het oude, maar het goede eruit halen en er iets eigens van maken.

Een netwerk van mensen, waarin je elkaar helpt om aangenaam te wonen, te werken en te leven. Gebruikmakend van nieuwe communicatiemiddelen en de digitalisering hiervan, waardoor verbindingen ondersteund worden. Met als ongeschreven regels: gedeelde verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, wederzijds vertrouwen, taleninzet en wederkerigheid.

Delen, leren en ontmoeten
Deze middag is er ruimte voor delen, leren en ontmoeten tijdens masterclasses en gerichte netwerkmomenten in samenwerking met initiatiefnemers van vernieuwende projecten. Ook kunt u uw vragen aan provincie Overijssel en het Oranje Fonds kwijt. Deze inspiratiedag is bedoeld voor initiatiefnemers, ambtenaren, experts en ervaringsdeskundigen. Ook raadsleden en statenleden zijn van harte welkom om in de wereld van sociaal ondernemers te duiken.

Bent u erbij?
De ontvangst is om 12.30 uur bij Theater ZINiN aan de Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal. De middag wordt om 17.00 uur afgesloten met een drankje en een hapje. Komt u ook? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar socialekwaliteit@overijssel.nl.

 


« Bekijk alle nieuwsberichten