1e Energy Pitch Overijssel smaakt naar meer!

3 december 2013

Deelnemers, juryleden, publiek, provincie Overijssel én wij en onze mede-organisator – Natuur en Milieu Overijssel - zijn het er over eens: de eerste Energy Pitch Overijssel van eind oktober smaakt naar meer! De insteek van de Energy Pitch Overijssel is om Overijsselse lokale energie- en/of glasvezelinitiatieven te professionaliseren en verder te helpen. En dat is gezien de vele positieve reacties die de pitchers naar aanleiding van hun presentatie hebben ontvangen en de mooie artikelen die over hun initiatieven in de verschillende media hebben gestaan, zeker gelukt.

In een korte pitch presenteerden Nieuwleusen Synergie, Energiepark Heeten, Reggestroom en Deventer Energie hun businessplan. Een professionele jury beoordeelde de plannen en kende, afhankelijk van de mate waarin zij overtuigd werden door de pitchers, eventueel ondersteuning toe in de vorm van geld en/of coaching om het initiatief verder te helpen.

De tweede Energy Pitch Overijssel vindt plaats op donderdagavond 23 januari 2014 vanaf 19.00 uur (inloop 18.00 uur met broodjes) in het provinciehuis in Zwolle. Wij zijn inmiddels in een vergevorderd stadium voor wat betreft de selectie van de initiatieven die hun plan deze avond mogen pitchen. Bent u benieuwd naar hun plannen, de reactie van de jury en leermomenten voor uzelf? Wij nodigen u hierbij uit om deze avond bij te wonen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via info@stimuland.nl of (0529) 47 81 80.


« Bekijk alle nieuwsberichten